Kilis Özel Eğitim Anaokulu
Öncüpınar Mah. İstiklal Cad. No112/A Merkez/Kilis Kilis Özel Eğitim Uygulama Okulu

VİZYON

Okul Öncesi eğitim yaşında akranlarına göre belirgin düzeyde gelişim farklılığı gösteren özel çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlayarak bir üst öğrenim kademesine daha hazır bir şekilde mezun etmek ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye´de önder ve rehber bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda özel eğitim öğrenimi gören öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul-aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesidir.

NORMAL ÖĞRETİM

09.00-14.00

ŞEHİR MERKEZİ

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.